Vad innebär vila?

I min fråga (89 tror jag det var) så sa du att han fanns i vila hos andar som läkte honom. Är alla människor i vila mellan döden och andelivet, eller bara de som tagit sitt liv? Undrar om du ser någon som finns vid min sida och kan hjälpa mig med jobbiga tankar och beslut jag har farmför mig. Kan du be dom vara tydligare isf med sin guidningar? Varför känner jag mig ensam om det nu finns någon? Lät det krångligt? skulle verklign behöva att någon vägleder mig ibland…så jag åtminstone vet om jag är på rätt spår. Men jag skulle isf behöva att de visar sig tydligare? Hur gör jag då?

Hej! Vad jag har förstått så brukar människor som av olika anledningar tappat sitt värde som människa,begår självmord pga psykiskt ohälsa eller ren desperation och hopplöshet,människor som avlidit genom svåra traumatiska upplevelser tex svår sjukdom,olyckor och inte alls känt sig beredd på att dö. Människor som avlider som haft svåra och jobbiga liv osv dessa brukar ofta hamna i det jag enklast kallar "vila". En plats på andra sidan där man blir avskilld från alla andra och enbart omges av Kärleksfulla Ljusväsen som har i uppgift att hjälpa denna ande att läka i själ och ande. Det är som ett sjukhus,ett vilohem,ett spa där anden i lugn och ro vår gå igenom det liv den levt och anpassa sig till sin nya tillvaro. Andra kallar detta cocooning-läkningsprocess.Detta gäller alltså inte alla andar. För att du ska kunna få tydligare närvaro och vägledning av den guide du har bör du börja med att bjuda in den i din aura så den får stå nära dig och därmed själv kan få direkt information från din aura om dina känslor,sinnestämmning osv. Sedan bör du ge din guide tillåtelse att använda din egna tankeröst för att kunna kommunicera med dig mera tydligt. Då kan du uppleva att din egna tankeröst plötsligt ger dig råd,ideer osv du aldrig skulle tänkt på själv. Sedan kan du be din guide vara mer tydlig i sin närvaro och visa sitt utseende för dig i en dröm samt att denne ställer sig strax bakom dig så du kan KÄNNA dess närvaro. Vi glömmer lätt att även guider inte får gå över vår fria vilja och vi även till dem bör vara tydliga med hur de ska förhålla sig till oss. Man kan även ge en guide tillåtelse att kunna läsa ens tankar ,antingen för en begränsad tid eller tills man säjer något annat. Hur ska de annars veta vad man tänker eller när man kan behöva hjälp? Samma där…de kan inte gå över människans fria vilja och läsa tankar utan "tillstånd".Frågar men sedan inget får man heller inga svar så man bör vara tydlig i exakt vad man undrar. Några enkla tips för att förenkla din närhet till den guide som kallar sig "Ziindra" och är den som visar sig idag. Mvu EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *