Vad kan det ha varit?

HEJ Det är så här att jag har en liten fråga till er, Det var fredagen den 7dec som jag var på jobbet och vi skulle sätta igång diskmaskinen jag och en arbetskamrat, men rätt var det är så sloknade lampan i diskrummet och sedan några lampor till även våran juicemaskin, men när vi bett om hjälp för att se om det var en propp som gått så var det ingen propp som gott och jag vet inte vad det var som hände, men jag fick en sådan rysning längs kroppen precis som om någon drog sin hand längs ryggen på mig. Så jag undrar om ni kanske kan hjälpa mig att få reda på vad det var??? MVH Angeliqa. p.s. Tack för en toppen sida. d.s.

Hej! Det var någon där, som orsakade ett spänningsfel faktiskt. Detta får vissa maskiner att reagera, som alltid när det är störningar i elen. Teknik och el är något av det som andar/spöken lättast kan påverka och på så sätt visa sin närvaro. Känslan är att någon hos er grattats för något, födelsedag eller annat? Det var en person som ville visa att "jag är också här!". Låter luddigt kanske, men återkom till oss med detta! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.