Vad kan det vara ?

Hejsan! För en tid sedan så började jag märka lite olika ovanliga saker som hände här hemma… Det började med att vid 2 tillfällen stod kylskåpsdörren öppen när jag kom hem från jobbet, En annan gång var kaffebryggaren på.. Visst, det är något man kan glömma själv eller kanske stänga kylskåpet för lätt.. Men, sedan har det hänt lite andra småskrämmande saker. Jag har vaknat 4 gånger på nätterna, av att någon petat mig i midjan tills jag vaknat. Jag har hört porslinskrammel från sovrummet (har min sons kaffeservis därinne), en morgon när jag bryggt kaffe och skulle gå ut till köket för att hämta en kopp var sladden utdragen ur kontakten… Kan det vara så att det är något här hemma ? Isf, kan du säga vad/vem det är och vad det är dom/det vill ? Tacksam för svar !

Hej! Det är en äldre dam som håller ordning på dig an vara en äldre släkting till dig. Hon var nog lite glömsk innan hon gick bort. Liten, gråhårig och ganska gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *