Vad kan jag?

Jag har upplevt en del saker, främst när jag jobbat. JObbar inom vården och där har många gått vidare, jag har sett skuggor, kännt mig illa till mods på ett annan jobb när jag sovit där.. I vårt förra hus såg jag en lång man och en liten man stå och titta på mig i dörröppningen. Men jag hade nå konstigt medvetande.. Lärde mig en liten dikt jag skulle läsa gjorde det och kännde hur något blåste kallt på min kind, va var de? är allt inbillning?? Vill så gärna kunna "prata" och "se" andar men det skrämmer mig också.. Har ofta fått migrän innan jag "sett" något, varför får man det..Finns min farmor hos mig? ser hon min son? är så ledsen att hon aldrig fick träffa han..Oj de blev mera frågor denna gång..Mvh eva

Hej Eva! Nej du inbillar dig inte.Dessa två män lyckades få fram ett medelande till dig då du var motaglig för deras känslotankar.De hade dock inte varit på andra sidan och vänt. Detta med att du beskriver att du får migrän i samband med att du är öppen och känner av eller ser närvaro av andar är rätt vanligt. Själv har jag migrän och känner tydligt skillnad på sk"stressmigrän",hormonellmigrän och den som sätter sig rakt mitt i pannan i samband med att jag är medialt länkad. Det verkar på något sätt vara kroppens "skyddsmekanism" som slår till. Är min energi på väg att dala pga att jag är medialt focuserad får jag migrän. Är jag utsatt för sk "mentala attacker" av mörkervsen eller andra mindre positiva andar får jag migrän. Är jag länkad och focuserad för länge och mycket till andevärlden ,får jag migrän. Det handlar om balans och träning dvs att komma förbi denna fysiska skyddsmekanism tills man tål mer och mer.(innan man får migrän)"viljans seger över materia". Vidare.Jag får sagt att din farmor är på andra sidan och förbereder sig för att bli guide åt någon som är påväg att födas inom närmaste året. Hon har tillräckligt med styrka,vilja och erfarenhet att klara ett sådant "uppdrag". Hon är mycket medveten om ditt liv,dins son och andra som stått henne nära. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *