Vad känner han?

Hej. Hoppas du kan ge mej de svar jag söker, jag är väldigt fundersam. Min man har en arbetskamrat som han sms:ar med i perioder, allt är väldigt hemligt och han har sin mobil i fickan hela tiden i stort sett. Varför är det så hemligt? Till saken hör att det är en tjej. Känner han något för henne eller är det bara inbillning från min sida? Jag vet att han skriver tex kram och så till henne och det som stör mej vad gäller det är att han gör inte det varken till mej eller till våra barn. Vad känner han egentligen och skulle han kunna lämna mej för henne? Tacksam för så snabbt svar som möjligt. Han ska träffa henne nu till helgen. MVH/ ELV

Hej ELV! Detta är ett lite känsligt ämne kan jag tycka men det känns inte som det blir allvar mellan dem detta känns mer som en flirt som rinner ut i sanden. Varför ska de träffas i helgen? Ställ honom mot väggen och kräv ärligt svar från honom om du känner att du inte kan lita på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *