Vad kommer att hända?

Hej. Nu var det länge sedan jag skickade in en fråga här. Jag måste fråga nu. Träffade en underbar kille för ett tag sen, han var charmig,snäll, attraktiv, hade pengar & var nästan för bra för att vara sann. Vi träffades under en kort period, men sen slutade vi ses. Jag vill inget hellere än att han ska komma tillbaka till mig. Är detta möjligt eller kommer han att gå vidare med sitt liv utan mig? Har han några känslor för mig fortfarande eller försvann dom bara plötsligt? Det var länge sedan jag kände känslan av att vara nykär & som sagt vill inget hellre än att det ska bli vi 2 i framtiden. Ska jag gå vidare eller ska jag kämpa för att han ska komma tillbaka med risken att han bara tycker jag är jobbig? Mvh/ Linnea

Hej Linnea! Var står ni idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *