Vad menade dom egentligen??

Hej! Först vill jag säga att ang min förra fråga om gymnasiet (inskickad 31 augusti) så har det löst sig hyfsat. Jag känner att jag "kommit in i systemet och rutinerna" så att säga. Iallafall som det är nu.:) — Nu till min fråga: Jag skickade för ganska länge sedan in denna fråga om en dröm jag hade: ——————————– >>En märklig dröm… Datum: 2010-01-24 Från: Oskar Fråga Hej! Jag tänkte fråga om nåt mycket underligt som jag drömde för ett par nätter sedan. Jag drömde att jag befann mig på en plats som var mycket ljus men blev mörkare och blåaktig längre bort (svårt att förklara). Framför mig stod två varelser som var som strimmor eller käglor av ljus. När de "talade" till mig var det som att de skickade bilder eller signaler (så att säga) som jag själv tolkade och automatiskt översatte till ord. Det dom sa till mig var att de inte kunde berätta för mycket (om min framtid) eftersom det skulle "förvanska syftet". Men att allt skulle ordna sig och att det skulle bli ungefär som jag hade tänkt mig i livet. Vilket var positivt menat (det såg ut som att jag skulle bo i Nya zeeland bland annat). De sa också att jag skulle lita på min intuition eftersom "den är mycket mer än vad du tror" När jag vaknade på morgonen hade jag en ovanligt bra känsla som fortfarande sitter kvar 🙂 Det ska tilläggas att jag inte hade läst det du skrev i beskrivningen här ovanför ang bilder/symboler de skickar som man sedan översätter innan jag fick drömmen. Vad som också är intressant i sammanhanget var att jag under en tid önskat att jag skulle få någon sorts instruktioner/budskap från andevärlden. Min fråga är slutligen: Visst var det här något speciellt eller var det bara en "vanlig dröm" Om inte vilka två var det jag kommunicerade med? Kan jag få kontakt med dom igen? Tack på förhand!! >> Svar på frågan Hej! Grattis! Du fick din vilja igenom så att säga. Detta var din första tydliga kommunikation med andra sidan. Vilka de är kan jag inte få fram men det känns som två släktingar till dig- långt bak- och du kommer att få kontakt med dem igen när du kanske minst anar det! Evy —————————– I den drömmen sa dom också något som jag glömde nämna. Jag kommer inte ihåg exakt hur det uttrycktes men dom sa (tolkade jag det som) att en, relativt stor, positiv förändring skulle ske inom en snar framtid. Jag förstod dock aldrig riktigt VAD denna händelse skulle kunna vara. Förstår att denna fråga kan vara svår att ge svar på, men kan du få kontakt med dom och fråga vad dom egentligen menade? Är det kanske något jag själv måste göra?? Tack på förhand! och tack för alla svar på mina tidigare frågor. Hoppas jag inte varit till allt för mycket besvär, haha 🙂 //Oskar

Hej Oskar! Du är inte till besvär! Du kan få kontakt med dem igen om du bara vill men om de kommer igen vågar jag inte garantera. Det är något som du måste ta reda på själv det kan inte jag men du vet hur du ska göra! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *