Vad menade jag?

Jag skriver igen och hoppas att du plockar denna fråga. När jag var väldigt liten sa jag att jag hade något låst inom mig, som en dörr, som jag måste hitta nyckeln till. Vad pratade jag om? Jag har alltid känt att jag har någon slags "gåva" eller klarsynthet kanske man kan säga. Jag läser av människor väldigt lätt och jag är ganska säker på att kan känna av både mänskliga och andliga energier. Är det jag som inbillar mig eller är det sant? Var det kanske det jag syftade på när jag var liten? Jag är väldigt intresserad av det mediala och undrar om det är något jag är menad att syssla med? Tack så jättemycket på förhand. /Fanny

Hej Fanny! Du har redan levt ett flertal liv och hunnit samla på dig en hel del erfarenheter och kunskaper inom olika områden,även inom det andliga/mediala. Du pratade om att hitta nyckeln till din "kunskapsäck" som du bär djupt inom dig, där allt är bevarat. Du har innan du återföddes till jorden i detta liv stängt och låst dörren till dessa minnen och kunskaper. När du är redo kommer du finna din egna "nyckel" till att börja minnas och "komma åt" dina kunskaper. Alla människor bär på en liknande "säck" inom sig. Alla bär på minnen från alla sina liv. Men det är inte alla som blir eller är medvetna OM att de gör det. Det ser jag som ett tecken på att du borde utforska din andliga sida och se vad du är ämnad till att göra med andligheten i ditt liv och vilket som är ditt område, i detta liv. Du kan minnas och öpnna upp på olika sätt. Astralresor. Reggresionshypnos till tidigare liv. Eller genom att träffa andra som är andligt intresserade. Läsa mycket olika ämnen inom det andliga och se vilket som tilltalar dig. Du kommer känna direkt "detta känns bekant","detta kan jag redan"-sedan gäller det att få tillgång till sina minnen. Det är som ett stort pussel där pusselbitar faller på plats,en efter en. Alla som på ngt sätt är arbetar med det mediala har genomgått denna resa som du nu står inför. Jag har hört detta med nyckel MÅNGA gånger av andra. Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *