vad såg jag?

hejsan jag var idag på studentmiddag för min fickväns syster, systerns tvilling skulle oxå ha tagit studenten idag men hon avled tragiskt nog i januari, när jag var där idag så stod jag i hennes rum och plötsligt så kände jag ett vinddrag över armen, det är många som har upplevt samma sak, var det hennes närvaro jag kände?? lite senare i samma rum så såg jag en skugga snett bakom mig fara förbi väldigt snabbt, var det henne jag såg då?? om det var det kan det betyda att jag är medial om än bara lite, vad tror ni?? varma hälsningar fredrik

Hejsan Fredrik! Det var din flickväns systers tvilling du kände av, och även den skuggan som du såg snett bakom dej, så fångade du upp den i farten ! Hon tycker mycker om dej, och ditt sätt att visa att du tänkte på henne och gick in i det rummet som var hennes, så blev hon glad ! Hon ville att DU skulle se henne, för hon vet att du förtår innebörden av med det! Ja, Fredrik, du är medial och borde utveckla det! Ha en härlig sommar MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *