Vad säger min livsplan?

Hej! Jag har skrivit till dig ett par gånger tidigare och jag vill berätta att du hjälpt mig mycket och det ska du ha världens största kram för! Jag önskar att du kunde hjälpa mig ännu en gång. Jag vet att jag har själv valt andlighet/medialitet som ett tema i mitt liv. Men jag vet inte hur mycket jag ska engagera mig i dessa ämnen, jag köper böcker inom ämnena och läser som en tok, även fast jag jobbar heltid och egentligen inte har orken. Jag kan ärligt säga att jag känner mig rätt kass, för jag kan inte prata med min vägledare eller några andar, jag kan bara "känna dem", känna dofter. Jag har sett spöken sedan liten, men nu i vuxen ålder (jag är 26 år) så har den gåvan försvunit tydligen. Jag flyttade för 8 mån sedan till ett hus som var hemsökt och förkastade min gåva då, men känner nu att det verkligen skulle var en gåva att kunna hjälpa och vägleda människor. Men är det meningen att jag är en sån som bara ska känna av? Eller kommer jag att utvecklas till ett medium så småningom? Jag står just nu vid ett vägskäl i mitt liv och jag vet varken ut eller in! Jag ber om tecken från min guide och mina avlidna för att få svar på frågan men utan resultat. Jag vet att jag kanske borde gå i studiecirklar eller liknande men varken tid eller pengar räcker. Jag ber dig om hjälp! Det känns som att jag ror en båt i motvind och vinden piskar hårt just nu! ´kommer jag att bli ett medium?, är detta meningen? Kram Madde

Hej Madde! Jag kan faktiskt inte uppfatta att det är meningen att du ska arbeta rent konkret som ett rent medium. Det finns andra sätt att använda sina förmågor och gåvor på, och även andra sätt att rikta in sig på andlighet utan att just "hjälpa andra människor genom att vara medium". Jag får sagt att du kan använda dina inre kvaliteer och gåvor som "människovän" dvs du kan använda din andlighet som bas för din inre trygghet och även ha nytta av din intuition för att hjälpa andra, men kanske på ett sätt som du inte sätter i samma termer som "hjälpa andra". Du kan vara en stödperson,jourhavande medmänniska,arbeta inom vård och omsorg,äldreomsorg,som kurator,pedagog,lärare osv och hjälpa människor frammåt i livet genom dessa områden. Baserat på att du inom dig har din andlighet som "livstema" och att hjälpa andra. Men…man behöver inte vara medium för att hjälpa andra. Du kan utveckla din medialitet för din egna skull,för din egna utveckling skull och ha detta som ett "hemligt skrin i ditt hjärta". En trygghet,en bas,en utgångspunkt för dig själv. För att sedan använda denna samlade kunskap som ett "batteri" när du möter andra människor i andra yrken än som just medium. Du kanske behöver fundera på detta lite och ändra lite inriktning för vad detta "hjälpa andra" och "andligt livstema" står för i ditt fall.Ändra riktning på ditt tänk… En sådan enkel fråga som "hur kan du i det jobb du redan har praktisera din andlighet gentemot din arbetskamrater eller de människor du möter?" och att hjälpa andra behöver inte handla om att prata om andar,avlidna eller liknande. Det finns så många andra sätt att använda sin "andliga bas på"(dvs intuition,känsla,seende osv). Jag tror det är detta du behöver fundera på istället för att tänka "enkelspårigt" att du "måste bli medium för att kunna använda dina gåvor". Det enda som händer är att du låser dig och kommer längre och längre bort från det som du egentligen kan göra. När du kommer till insikt om detta så kommer även andra saker att klarna. Just nu lägger du så stor press på dig själv och har "krav" på dig själv, samt focus på att tack vare ditt livstema "måste" du bli medium. Släpp allt detta och "börja om från början"! Gör allt för din egna skull.Fundera på hur du kan använda dina kunskaper praktiskt i din vardag,mot dina vänner,på ditt arbete,bland dina kamrater. Det kan handla om att lyssna och vara lyhörd,visa medkänsla,ge stöd,hjälpa praktiskt. DETTA är också att använda sin andlighet. Att dina guider eller andra inte ger några svar är för att du söker svaren "utanför dig själv" när du borde söka svaren "inom dig". Guider talar oftast med den inre rösten du har sk intuition. Har du verkligen lyssnat på vad din inre röst säjer?eller väntar du på synliga tecken eller fenomen som syns för ögat…? Fundera på detta och känn efter djupt inom dig vad DU egentligen vill göra…eller inte. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *