Vad ska jag ta mig till

Jag bor i en hyresrätt, som byggdes på slutet av 70:talet. Jag flyttade in i lägenheten början av 2006. Nu är det så att sedan ungefär två år tillbaka kan jag inte sova i mitt sovrum. Jag känner mig inte välkommen i mitt eget sovrum. Tänk er som om att ni sover i en stor sovsal, och att ingen annan i sovsalen vill att du ska vara där, så är känslan i mitt sovrum, fastän jag bor helt ensam. Det är en stark fysisk och psykisk obehagskänsla. Ibland när jag försöker tvinga mig att ligga kvar i sängen känns det som om att någon böjer sig över mig och trycker hårt mot tinningarna. Jag vet inte vart jag ska vända mig. Hjälp

Hej! Det känns som om det är knutet till bostaden- någon som bodde där tidigare. En man, lång, ca 40-45 år, mörkt bakåt kammat hår, egen. Han anser att du gör intrång i hans privata rum! Säg till honom att du bor där och att han ska gå till ljuset där de väntar på honom. Kan du inte hör av dig så hjälper jag dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *