Vad skrämmer vår hund ?

Hej Marijona! Tack, skönt att höra att vi inte hörde fel för det var så tydligt. Roligt att ha hört ett eko från svunnen tid det är väll inte alla förunnat. Jag förstår inte riktigt men känner mig ändå stolt att ha hört det.Om du kan förklara på ett enkelt sätt vad som menas med eko från svunnen tid så blir jag glad för det låter intressant, men jag förstår om du inte kan. Du har ju sagt att det finns en man här som har bott här förut,nu undrar jag om det finns fler här tex.några släktingar eller andra från längre tillbaka i tiden som tillhör platsen. Vi har en hund som är 6år,några ggr.har jag vaknat mitt i natten av att han har sprungit omkring och gnällt och verkat vettskrämd men jag har inte vetat vad som skrämt honom. Har du någon aning om vad som hänt dom gångerna. Mvh. Annika

Hej Annika! Jag ska göra mitt bästa!:) Ett eko från svunna tider kan förklaras med att de energier dessa människor hade, upplevelser mm sitter i väggarna. Tänk dig de märken som kan finnas kvar av tavlor då man flyttar på dem av olika anledningar. Ser inga släktingar och det är mannen som skrämmer hunden. Tror inte mannen tyckte om hundar av olika anledningar. Hoppas jag kunde förklara eko från en svunnen tid! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *