Vad styr pendeln?

Jag brukar pendla ibland. Folk får ställa en fråga i tankarna för annars känns det som jag styr. Nu kommer min undran. För några år sedan frågade en ung tjej jag knappt känner något. Eftersom hon ställde frågan tyst och jag tittade på pendeln så förstår jag inte vad som egentligen hände. Jag kände bara mig så sorgsen, genomledsen och det kom så plötsligt. Jag tittade på henne och undrade vad hon frågat, sa att jag kände mig så ledsen. Hon hade frågat om sin pappa som hade tagit livet av sig. Var kom dessa känslor ifrån? Tack ifall ni svarar och tack ändå ifall inte. Lena

Hej Lena! I det specifika fallet du berättar om var det dennes avlidne far som förmedlade känslorna till dig. Detta med pendeln är ungefär som med allt annat dvs automatskrift,tarotkort,oujjabord,anden i glaset om jag nu ska hård dra det över samma kant. SAMMA REGEL GÄLLER FÖR ALLT -NÄMLIGEN: Bestäm i förväg vem som ska ge svaret. Vem vill man ska vara den bakomliggande informationsgivaren(även till din tankeröst som dyker upp)? En guide? En avliden släkting eller vän? Ett Ljusväsen?Ängel? Eller är man inte så nogräknad utan riktar frågan "öppet" så "vem som helst" får svara…? Oavsett om jag sitter med pendel,penna,tarotkortlek osv bestämmer jag ALLTID i förväg vem jag ska bjuda in som "språkrör" och informationsgivare. När det sedan är bestämt, sluter jag en skyddande cirkel runt mig,föremået och den jag sedan får hjälp av tex en guide. Allt detta för att slippa få "ej tillförlitliga gäster på besök". Man kan aldrig vara nog försiktig! Man bör tänka på att oavsett föremål eller metoder man använder sig av så handlar det i grunden om att man vill ha kommunication med andevärlden! eller få hjälp eller information. Lika viktigt bör det då också vara att vara nogrann med vilket "sälskap" från andevärlden man bjuder in. Bättre att vara kräsen,försiktig än att "ta första bästa ande" som dyker upp,med tanke på konsekvenserna som kan bli. Jag tror inte så många tänker på att man även när man sitter med en pendel "bjuder in andevälden". Även om man upplever att man får informationen inne från sig själv eller att det är pendeln som "svarar" så ÄR det ju faktiskt NÅGON som ligger bakom svaren, och det är ju inte den som håller i pendeln… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *