Vad tror du hänt Engla?

Hej EeWee! Vad tror du försvunna Engla från Dalarna är nånstans? Detta är en kopia på det jag skrev i Spökum. Spökum = senast aktiv | Off Topic >> "Om försvunna Engla   << Skriven av: Linda (2008-04-11 10:24:20) Vad tror ni var hon är nånstans? När jag tänker på Engla, så ser jag i min inre syn ett nästan fallfärdigt ruckel till hus ute i gammal skog. Ingen snö. Solsken. Vad det har med Engla att göra vet jag inte. Kanske hon blir hittad till sommaren, runt det där huset? " Mvh Linda

Hej Linda! Av hänsyn till familjen och att sökandet fortgår så vill jag faktiskt inte besvara denna fråga eller "spekulera" kring detta fall. Jag har en medial uppfattning om hela siutationen, som jag talat med mina närmaste om ,men den är personligt och inget jag vill lägga ut offentligt på spökwebben. (I detta fall hoppas jag också att jag ser fel…) Framförallt är det av hänsyn till Englas familj och vänner. Jag kan bara be och önska att familjen får modet och orken att klara sig igenom denna siutation. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *