Vad var det jag upplevde?

Jag hade en väldigt otrevlig upplevelse för några år sedan. Vid den tiden bodde jag hos mina föräldrar i ett hus på landet. Det här huset var gammalt och jag misstänker att det spökade där. Detta hände när jag låg och sov på natten. Plötsligt kunde jag se mig själv där jag låg och sov, det var som om jag svävade ovanför och tittade ner på mig själv när jag sov. I ett ögonblick var jag "I min kropp igen". Medan jag fortfarande sov kändes det som om sängen lyftes vid fotändan och allt blod rusade mot huvudet. Jag kände som ett tryck i huvudet och plötsligt "visste jag" att om jag inte vaknade skulle jag dö i sömnen. Jag fick kämpa (vet inte hur länge men det kändes som en evighet) men till slut kunde jag vakna. Behöver jag ens nämna att jag var så rädd att somna om att jag inte kunde sova förränns i gryningen? Men det jag undrar är… Vad var det som hände mig? Vad var det jag upplevde? Jag har funderat mycket på detta och undrat…. Tacksam för svar! Kram Anna E

Hej Anna E! Det du upplevde är mycket obehagligt men ändå helt ofarligt.Det kallas "Astral katalepsi".Sylvia Browne beskriver detta fenomen ingående i en av sina böcker som handlar om drömmar(en blå bok).Finns översatt på svenska och i pocket för ca 60kr. Det handlar enkelt förklarat om att du i sömnen eller halvvaken blir medveten om att din egna ande som varit ute på astralresa eller utan för din fysiska kropp vill ta sig in igen och du blir medveten och uppfattar detta som ett "stort ondskefullt hot som försöker överta din kropp". Man kan bli fullständigt paralyserad,skräckslagen,uppleva att något ont väsen sitter över en,ska inta kroppen,höra fruktansvärda tjut och ljudfenomen samt uppleva att tex hela sängen skakar,vibrerar eller lyfts upp i luften. Men i grunden handlar det alltså bara om att du vill in i din egen kropp.Jag har själv upplevt detta och varit(då innan jag visste vad det handlade om)övertygad om att någon hemsk ond ande höll på ta död på mig. När man sedan blir medvetn om vad det handlar om kan man sätta gränser för sig själv och "bestämma" innan man går och lägger sig att"ska jag ut och resa vill jag varken veta när jag åker eller kommer hem".Jag råder dig att läsa boken.Du kommer känna igen dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.