Vad var det som gav sken?

För många år sedan såg jag ett sken vid en järnväg som jag aldrig sett förut och som jag heller aldrig kommer att få se senare heller.En kompis och jag står och röker vid husknuten och plötsligt får vi se ett sken som ingen av oss kan beskriva. Det är ett blåvitaktigt ljus som plötsligt lyser upp vid järnvägen som går förbi ca 100m från oss,vi blir naturligtvis rädda eftersom vi inte kan förstå vad det rör sig om. Det går inget tåg förbi, det är alldeles lugnt och stilla,det bara skiner upp och lika fort försvinner,vad kan det ha varit? Det är länge sedan nu och jag har aldrig kunnat sluta tänka på det,skenat kan jag inte relatera till och kommer aldrig säkert att få se igen,jag tror att det var nåt utomjordiskt,vad tror du,med vänliga hälsningar Marita.

Hej Marita! Ja du har rätt i din misstanke.Jag får sagt att det var en mindre grupp av en utomjordisk humanoidliknande art som var på besök just där för att samla matreal från jorden i froma av materia och mineraler. De var av den vänliga sorten. Det ska ha funnts fler som uppmärksammade detta ljusfenomen som kom av deras "bränsle" och av själva hastigheten av deras "farkost" när den bröt tidsintervallen(tid/rum/dimensions portal) och skapade ljusfenomenet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *