Vad vill han oss

Hejsan. Har skickat in om det här förut men i alla fall så hände det en till grej igår. Min kompis står i badrummet när en borste plötsligt flyger ut en meter och landar i en hink. Hon blev livrädd över detta. Det händer småsaker lite då och då i lägenheten men jag blir aldrig särskilt rädd då det inte känns som att han är farlig på något vis. Förra ägaren sa att dem sett en man i hallen. Vem är han egentligen?? På min mammas jobb händer det också saker som jag redan skickat in om.Men för bara någon dag sen så sa en av dem anställda att dom sett någon gått förbi i hallen. Det hände förra året också, det är alltid runt jul verkar det som. Nåja det var det jag ville berätta ha det bra 🙂

Hej! Det som händer er hemma känns som en man som bott i huset eller i området men jag skulle vilja ha mer info om huset ni bor i! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *