vad vill kvinnan?

min pappa bor i ett litet gult hus som byggdes någon gång på 1800-talet. redan från första början kände jag en olustkänsla när jag skulle sova hos min pappa, jag fick aldrig vara ifred och kände mig iakttagen av en kvinna. då var jag tolv år. min pappa fick två nya barn med sin sambo och eftersom jag själv ofta låg vaken märkte jag att de inte heller fick vara "ifred" under nätterna. ett par år senare berättade min pappa att damen som han köpt huset av bott i huset under sin uppväxt, tillsammans med sin familj och tvillingsyster som dog under en hemmagjord abort när hon var sexton år gammal. jag vet att det låter överdrivet, men jag vet att historien är sann även om den tystats ner då det var en stor skandal när det inträffade. är det därför hon är så intresserad av mig och mina syskon eftersom vi också är barn? jag var ju nästintill jämngammal och mina syskon kanske hon ser som barnet hon aldrig fick? är hon bara nyfiken eller vill hon ha något sagt? jag har inte sovit hos min pappa på flera år för att jag har stor respekt för andevärden.

Hej! Det är kvinnan du pratar om och hon vill visa att hon är där. Det känns inte som om hon har gått över riktigt då hon letar efter någon-sin syster. Sover du över och ser henne be henne gå över till andra sidan där hennes syster väntar på henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.