Vad ville hon?

Hej! Jag skulle vilja fråga dig om en dröm jag haft, minns ej riktigt när den var men jag minns iaf lite av den. här är min dröm : jag var i mammas och pappas sommarstuga och stod ute på sten trappen då jag ser min farmor bredvid mig, och jag frågar henne vad hon gör där, du är ju död säger jag, "nej det är jag inte säger hon jag står ju här" saken är den att min farmor dog 1994 och jag drömde detta efteråt, minns ej årtal men det var inte så tätt inpå att hon dött iaf utan det kan ha varit någon gång under 2000 talet iallafall. frågan jag då har till dig är, ville hon tala om något för mig eller vad ville hon??? minns också med denna drömmen att jag vaknade gråtandes för det var så verkligt. vore tacksam om du kunde ge mig lite svar mvh Linda

Hej Linda N! Din farmor ville visa sig för dig för att du ska förstå att livet fortsätter efter döden,fast i en annan form.Och med sina ord"nej det är jag inte säger hon jag står ju här" ville hon att du ska förstå att hon alltid egentligen finns närvarande runt dig som en slags skyddsängel. Jag tycker det är en fantastisk fin dröm som visar just hur våra nära och kära via drömmar kan ta kontakt med oss. Fast egentligen är det inte en riktig dröm utan, du besöker en plats som för dig betyder mycket astralt och hon ser från sin dimension att du är där och kan möta upp dig. På det astrala dimensionsplanet kan man tydligt se andar och man kan t.o.m känna på dem,tala med dem,krama om dem ,känna deras bekanta lukter.Och eftersåt när man "vaknar" så sitter känslan starkt kvar av det var "så verkligt" men det är ju för att DET ÄR verkligt på det astrala planet. Ett jättefint exempel på detta!Tack för attt du delade med dig så andra kan läsa och känna igen sig. Du kommer antaglien möta din farmor fler gånger i drömmar på detta sätt eftersom du är motaglig att se och höra henne på det sättet. Nästa gång du möter henne kan du försöka vara lite mera medveten istället för att vara förvånad eller tagen av känslor. Varför inte passa på att fråga tex hur det ser ut på andra sidan eller om annat du kan undra över. Du kan t.o.m be henne visa dig sådant du undrar över. Bara en tanke… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *