Vägledare och vän.

Hej! Har flera gånger varit med om att huset jag bor i skakats på nedanvåningen av att något stort ramlat på ovanvåningen, mina barn har blivit jätterädda och när vi kommer upp står allt på sin plats. Detta händer ofta och jag undrar såklart? Min dotter är en liten ordningsam dam på 7år och det har hänt att fast vi inte varit hemma så är hennes rum en enda röra när vi kommer hem, och hon har börjat gråta. Jag vet att ingen varit där, hela familjen har varit och handlat ex.och det hade inte varit inbrott heller. Min dotter var föresten inte gammal när hon såg främmande figurer huset, som jag inte kan se. Hon vågar aldrig vara ensam i huset, inte ens på dagtid, hon påstår att det går mörka figurer med huva igenom huset.Jätteproblem är det. Hon var med sin mormor häromdagen och undrade var det var för hästar i skogen med riddare på? Det fanns ingen riddare där! Jag tycker synd om henne, vad kan man göra? Man greppar efter halmstrå när man inte kon förklara saker: Mvh Lotta

Hejsan Lotta. Jag förstår att det känns obehagligt och att det är frustrerande att stå maktlös och inte veta vad man ska göra åt saken. Men jag tror dock att det finns en lösning på era problem, det gäller bara att hitta den. Det du berättar om dunsar och höga ljud, sedan att man inte ser den minsta tillstymmelse av att något trillat – det är mer vanligt än vad man kan tro! Jag har själv upplevt detta när jag var yngre av att det lät som ett skåp med glas trillade ner på golvet i köket. Direkt efter gick både min bror och jag in i köket för att se efter vad det var. Men där var inte ett spår av något alls. Samma sak hände andra i min familj.<br><br>När man är yngre är man ofta mer mottaglig för paranormala fenomen och kan i större utsträckning än vuxna se saker. Det vore intressant att veta hur ni bor? Kanske har du möjlighet att titta bakåt i historian och se om du kan förknippa det som sker, med en tidigare händelse? Vi vill gärna hjälpa dig på bästa sätt som går. Om det skulle behövas, hjälper vi dig med kontakterna för att finna en lösning på problemet. Så återkom gärna till oss igen!<br>/ Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *