Vänder livet till det bättre snart…

Hej, jag har mått dåligt en längre tid och gått upp mycket i vikt. Jag undrar om jag kommer att må bättre snart och om jag kommer att lyckas att gå ner i vikt. Vidare så undrar jag om jag kommer att få ett arbete, med vad i sådanafall och om jag kommer att få ett barn till. Undrar också om ekonomin blir bättre.

Hej! Allt gäller viljan vad gäller gå ner i vikt. Ta hjälp om du känner du inte fixar det själv. Arbete ligger lite i framtiden men känns som i sommar och blir en fortsättning. Ser inte vad du kan jobba med men kanske inom vården på något sätt. Ser barn men längre fram men kan inte garantera eller lova då jag har svårt att se graviditeter. Ekonomin blir bättre i.o.m ditt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *