Var är hans mobil?

hej! vill först säga tack för svaret på om någon gillar mig (rubrik: vet inte om jag har frågat innan) vill fråga om du vet hur snart jag kommmer bli ihop med nån? eller om du kan se vem det blir? och nu till den viktiga frågan: idag blev en kille i min parallell klass av med sin mobil den blev antagligen stulen eftersom den försvann under idrotten undrar om du vet vart den är? skulle så gärna vilja hjälpa han men vet inte vad jag ska göra? Jag vet inte vad det är för mobil men tror det är en sony ericsson (tror han sa nåt om W 302)kan du se vart den är? ha det bra!

Hej! Killen i ditt liv är på g och det lär inte dröja länge innan ni blir tillsammans. Ser någon som går i fickor och rotar, kan vara en kille men jag vill ha det osagt. Mobilen och annat kommer fram då det uppdagas vem tjuven är. Ha det bra du åxo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *