Var är min katt?

Hej, Min katt har i perioder varit borta under både kortare och längre perioder. Som mest ca 4 mån. Jag har alltid trott att han varit ute på egna äventyr och själv valt att vara borta. För drygt en månad sen försvann han igen, men den här gången samtidigt som grannens två katter som aldrig brukar dra iväg. Jag har nu funderat på om det är någon sur granne som plockat upp katterna och släppt ut dem någonstans långt bort. (kanske har det varit så innan också), eller är det någon som stulit honom för djurförsök. Nånstans har jag en känsla av att han inte kommer tillbaka något mer. Kan du se vad som hänt honom?

Hej Eva! Nej jag kan faktiskt inte uppfatta att något dramatiskt hänt din katt utan att han är ute på "äventyrsgalej" och följde med någon annan katt som var intressant. Jag får sagt att han lever, om än trött men hittar mat på olika ställen och har som planer att komma tillbaka(om inget oförutsätt inträffar) men att det kommer kanske ta 5-6 månader denna gång,längre än vanligt.(om han nu inte kommer på "bättre tankar"…) Du har helt enkelt en väldigt äventyrlig katt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *