Var det en ande eller en dröm?

Hej! En gång för inte så länge sedan när jag låg i min säng och väntade på att somna så såg jag plötsligt för min inre syn en gammal man som stod väldigt nära mig, hans ansikte var bara några decimeter från mitt ansikte. Jag kommer ganska exakt ihåg hur han såg ut och hur han stod. Men mitt problem är att jag inte vet ifall det verkligen var en ande, eller ifall jag bara drömde. Jag tror att jag var vaken, men det är ju ganska svårt att vara säker på ifall jag var det eller ifall jag precis höll på att somna och därför drömde? Kan man drömma i halvvaket tillstånd? Ifall det nu var en ande, är det vanligt att de visar sig på detta sätt? När jag såg mannen så blev jag i alla fall livrädd och satte mig käpprak upp i sängen och var klarvaken, så ifall jag halvsov innan så vaknade jag i alla fall när jag såg honom. Jag tror inte att jag brukar vara särskilt medial i, men det händer ofta konstiga saker i vårt hus, och vi är ganska säkra på att vi inte är ensamma här. Jag är mycket tacksam för svar.

Hej Julia! Det du beskriver är ett ganska vanligt "fenomen" om vi ska kalla det så.När man befinner sig i "mellanläget" just mellan sömn och vakenhet kan det vara lättare att stöta på en ande som befinner sig i rummet eller som står och tittar på en/passerar. Jag brukar själv ibland uppleva hur jag presis när jag blundar och börjar somna plötsligt har ett tydligt ansikte rakt framför mitt eget ansikte(obehagligt nära)och när jag slår upp ögonen kan jag se en skugga backa undan(oftast)eller så står de kvar så när man blundar står den där, men med öppna ögon blir det bara en skugga eller ett "daller i luften".I vilket fall kan det vara nog så störande när man vill sova. När guider eller avlidna nära och kära visar sig i en dröm så brukar de närma sig på ett sånt sätt så det liksom ingår i drömmen och upplevs betydligt behagligare. Jag kan dock inte uppfatta vem denna ande är eller om just han är kvar men jag känner att det finns energier hos er som tyder på att ni inte är "ensamma" även om inget visar sig här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.