Var det han?

Hej! För 2,5 år sedan avled min dåvarande sambo, ett tag efteråt kunde jag känna på kvällarna att det var någon som satte sig eller la sig i sängen, kan det varit han som kom och ville trösta mig? Nu har jag dock inte känt detta på ett tag.

Hej Helene! Det är ingen som vill framträda när jag väntat en stund, men jag får svaret från din guide: "Ja,det var han därför att han hade svårt att släppa taget om dig då han inte kände sig förberedd för det som hände. Men vid din sida fanns också en guide till dig som gav dig kraft och mod(dvs den som för fram detta meddelande). Denne guide tillsammans med Heliga Ljusväsen fick honom att tillslut följa dem till andra sidan och hjälpte honom att släppa taget. Han behövde förstå att kunde komma tillbaka för att "titta till". Något har dock skett i ditt liv som gör att han inte oroar sig längre och har kunnat släppa taget fullt ut. Någon annan tar hand om dig och det gläder honom och har gett honom frid i sinnet,du är inte ensam." Jag hoppas du fick lite klarhet i något även om jag inte fick kontakt med honom direkt.Är det något som inte stämmer eller något annat du undrar över får du givetvis fråga igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.