Var det inbillning ?

Hej igen EeWee! Har en fråga som jag har funderat på nu i 2 dagar. Det är en händelse som hände här hemma. Det var en kväll och ganska så mörkt ute för 2 dagar sedan och jag sitter i köket och håller på med mitt korsstygn. Då jag tittar ut genom köksfönstret och tycker se mig se en vit boll åka förbi, ur mina ögon, från vänster till höger. Vet inte om det var ute nära f.d grannens lägenhet eller i samband med kyl & frysen som återspeglar sig i köksfönstret. Det kanske var ca mellan 3-5 m den här "saken" åkte och försvann. Lite för stor för att vara en snöflicka. Vad det en orb, eller en inbillning? Första sekundkänslan jag fick när jag såg "föremålet" komma flygandes förbi var att det kanske var en ande/guide/ängel/osv som tog sig en tur, men jag vet inte. Hjärnan kan ju hitta på spratt på kvällen när man ju är lite trött. Hoppas att du kan hitta en bra förklaring. För jag vet inte vad det kan ha varit annars. Linda

Hej Linda! Nej jag får ingen paranomal eller andlig förklaring till det ljusfenomen du såg.Jag kan inte heller länka till några energier. Jag får sagt att det var "speglingar av glas mot glas " pga att någon åkte/cyklade förbi en bil med starka lysen som speglade och skapade reflektionsfenomen som sökte sig mellan husväggar och fönster. Kan det varit så tro? Jag kan varken bekräfta eller dementera utan framför bara vad som blir sagt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *