Var det min mamma?

Jag har två frågor till dig! Ett år efter att min mamma dog satt jag vid datorn och klockan slog om till 00.00 den 18 december. Det hade alltså precis gått ett år sedan hon dog. Jag tänkte inte mer på det och skulle snart gå och lägga mig, men när jag kommer ut i vårat vardagrum står en av adventsljustakarna och lyser fast jag vet att jag släckt båda två innan jag satt mig vid datorn i det andra rummet. Jag hade skruvat ur de översta ljusen i stakarna för att få dem att slockna och nu var den ena iskruvad igen så att den lös. nu undrar jag så innerligt om du vet om det var min mamma som gjorde det? eftersom det var på "årsdagen" och så har jag hört att en ande kan förmedla sig genom elektronik, stämmer det? Sedan har jag länge undrat om jag har någon skyddsängel eller guide eller vad dem nu kallas? Vore väldigt tacksam om du kunde svara på dessa frågor eftersom jag väldigt ofta tänker på detta. Speciellt om det var min lilla mamma som hade med ljusstaket att göra… Tack på för hand! / Åsa

Hej Åsa! Svar Ja.Det var din mor som är på andra sidan som ville visa att hon fortfarande finns där för dig.Andar har förmågan att ändra och mixtra med electricitet och kan även flytta föremål om deras vilja är stark att göra detta.Din mor kommer antagligen fortsätta visa sin närvaro genom att göra på liknande sätt nästa gång.Och hon har även funnits vid din sida vid andra tillfällen även om du inte känt hennes närvaro lika tydligt. Vad gäller din skyddsängel så är det din mor som för en tid frammåt är det.Hon anser att du behöver viss vägledning av henne för att inte upprepa misstag.Du liksom alla har en guide som är mera tillbakadragen eftersom det är din mor som nu är dig närmast.Men din guide kommer ta större plats i framtiden.Det är en kraftfull man som visar sig och han står för resande,inre resande,utforskande,annat resande.Eftersom han just nu inte vill vara framträdande kan jag inte länka till honom men namnet jag får är Stefano.Han backar undan föratt ge mer utrymme till din mor.Det är så det behöver vara just nu men det kommer att förändras om några år. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *