Var det min son?

Två gånger har en liten blåmes? kommit till min balkong.Idag hoppade den in på min andra stol och upp på bordet,medan jag pratade lugnt med den.Kan det vara min son som vill se hur jag har det?

Hej Yvonne! Blåmesen i sig är en budbärare från andra sidan för att skicka bud tillbaka att du klarar dig och mår bra. Jag får inga svar här och nu vem som sänt fågeln mer än att den kommer från andra sidan med bud till dig, och att du i ditt hjärta vet vem som sänt budet. Nästa gång fågeln dyker upp kan du prata till den som den budbärare den är,säj eller berätta det du har på hjärtat. Svaret kan sedan komma i dina drömmar när du sover,astralt,då du också får veta om vem som sänt fågeln till dig. Du kan faktiskt hur knäppt det än låter fråga fågeln själv och be om tecken som du förstår. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *