Var det mina tre vänner?

Hej igen! Det dyker uppp fler och fler händelser i mitt minne från det förflutna. I slutet av 70-talet omkom tre vänner till mig i en bilolycka. Samma natt efter olyckan drömde jag om dom, (men aldrig varit riktigt säker på om jag drömde eller var vaken). I alla fall så kom deras ansikten upp i drömmen.Enbart ansiktena, inga kroppar. En av dom ryckte liksom på huvudet, ungefär som man gör när man säger: " ja, så kan det gå" . Sedan försvann deras ansikten. Har inte drömt eller känt något sedan dess angående dom. Var det ett slags farväl dom tog av mig?

Hej Bengt! Du befann dig i ett mellanläge mellan dröm och vakenhet och det är också då andar har lättast att visa sig eller att man blir varse om dem,ser dem med ögonen oftast som tydliga människor. Det var dina tre vänner som kom och sa farväl innan de blev visade till andra sidan. Det är vanligt att andar inte har tillräckligt energi för att kunna matrealisera sig mer än med huvud,eller ngn annan kroppsdel.Ibland börjar de matrealisera sig sakterligen uppifrån och ner eller tvärtom.(bara som ren info.) De är alla på andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.