Var det morfar jag såg?

Hej! När min morfar gick bort i november 2006, så tyckte jag att han stod bakom en hylla på mitt jobb. Jag hade inte fått dödsbeskedet då, och undrar därför om det va han som tittade till mig eller om det bara va en synvilla.. Tack för en jättebra sida!!

Hej Carro! Tack för att du uppskattar spökwebben!Det blir vi alltid glada och motiverade av att höra! Nej det var ingen synvilla. Jag får sagt att det var din morfar som personligen ville komma med sitt dödsbesked eftersom han brydde sog om hur du skulle reagera. Vad jag förstår gjorde han liknande besök hos andra i familjen men att de flesta av dem uppmärksammade inte hans närvaro. Är det inte flera som haft något att berätta om liknande upplevelser i samband med din morfars bortgång? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.