var det någon där?!

Hej Evy! Vet att barn är väldigt mottagliga för det övernaturliga…själv har jag aldrig hört något av mina barn berätta något som fått mig att förstå att dom ser sånt som jag inte ser…men jag minns en speciell händelse när min yngsta dotter var ca 7 månader…vi var över hos grannpojken och satt i hans rum..min dotter halvlåg i min famn…så tittar hon upp i taket och skiner upp som en sol..dröjer kvar blicken länge och tittar och ler…jag tittar upp…ser inget…inga mönster färger som jag först tänkte att hon reagerade på…kan du se vem/vad hon såg?!

Hej! Det jag ser är en ljusvarelse som fanns hos pojken och hans familj. När jag säger ljusvarelse menar jag någon som jag inte ser som en ande från andra sidan mer en energi som finns runt omkring oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *