Var det något lr bara sammanträffande?

For inte så länge sen kollade min familj och jag på gamla inspelningar från när jag och min storasyster klara sjunger och pappa filmar. Min syster sjunger en massa sånger bl.a en gammal låt, kommer inte ihåg vad det heter med den heter typ "när göken gal om våren" och i låten sjunger man KOhkooh kookoh! Just när hon sjunger det sätter vårat gökur igång och galer. Den klockan hade inte varit på i åratal och den funkar inte. Kan det ha varit något speciellt eller var det bara ett konstigt sammanträffande? Tacksam för svar

Hej Vera! Jag får sagt att det antagligen fanns en närvarande ande som blev nyfiken när ni höll på sjunga.Och när han kände igen sången så blev han så glad och visade det genom fenomenet med gökuret.Anden hette Eskil.En gamal man.(han verkar ha bott i huset och dras till er familj). Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.