var finns hon?

Hejsan! Tack för mitt svar igen. Min undran är: varför har jag otur i min kärlek? var hittar jag min stora kärlek och var finns hon? hur ser hon ut? Jag längtar efter kärlek. Jag är tacksam för svar! Mvh Mathias.

Hej Mathias! Min första tanke var att du letar för "hårt". Förstår du vad jag menar? Du har inte otur i den bemärkelse som du tror, den som är ämnad för dig och tvärtom dyker upp men du ser henne inte då du "letar" på "fel" ställen. Vad gör du på din lediga tid? Var är du? Kan inte se hur hon ser ut då kärleken är "blind" men du vet att det är hon när ni träffas, ingen tvekan om den saken! Du kommer att finna henne men ge dig själv tid och försök inte stressa fram det, låt det komma naturligt! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *