vår framtid?

hej, har en fråga angående mitt och min pojkväns förhållande. vi har träffats i ca 6mån och under den här tiden har han varit väldigt upptagen men sitt jobb och sin pokerlokal han håller på att bygga om och vi har inte hunnit göra så mycket tillsammans och jag har liksom inte hunnit få någon riktig uppfattning om honom. jag tycker väldigt mycket om honom och känner att han är en person jag kan respektera och det är viktigt för mig. för 3 veckor sen åkte han utomlands på semester för att vila upp sig och komma bort från allt ett tag. min fråga är om det kommer bli bättre efter den här resan, att vi får mer tid ihop och speciellt tänker jag på honom (han har haft en del otur) om det kommer bli lättare och bättre för honom när han kommer tillbaka? vore jättetacksam för svar då jag är orolig för honom.

Hej! Vad jag kan se så blir det ljusare för er efter att han kommer hem. Ser ut som om han mognat, tagit beslut som är avgörande för honom och er. Oroa dig inte utan lev i ljus och värme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.