Var har alla gamla frågor tagit vägen?

Hej Evy! Jag undrar var alla frågor i frågespalten tagit vägen då det fanns flera tusen att läsa förut men nu bara hundra? Det fanns massor där jag hade kvar att läsa som spännande läsning och undrar om de kommer tillbaka eller är borta föralltid!!!??? Hade själv några svar jag fått förra året som jag brukar läsa ibland för att påminna mig=) Hoppas du vet! Hälsningar Nora

Hej Nora! Många frågor är borta då de tog plats men om du kan ge mig datum, rubrik, osv så kanske jag kan leta upp en eller två men jag kan inget lova!<br><br><br><strong>Tilägg</strong><br><i>Det togs bort att alla 1000-tals frågor direkt listades. Klickar man på "Visa alla besvarade frågor" i menyn kan man se alla igen. Systemet håller på att byggas om. För vissa låste sig webbläsaren om alla direkt visades, därav denna tillfälliga lösning! / Patrik, SW</i>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *