var kan den vara?

Hej! Jag behöver eran hjälp att hitta min rosa sonyericson K770i, som jag förlorade den 13 mars i år. Försvann mellan parkeringen vid Borlänge sjukhus och mottagningen som jag och sambon skulle till då. Letat och letat, men kan ej finna den! Kan ni se vart den är möjligtvis? Saknar den och vill gärna ha den igen! Vet möjligtvis kanske min guide, om var den hamnade???????? Linda

Hej! Detta är inte mitt område egentligen men jag ser någon plocka upp den och går iväg. Tyvärr känns det inte som en ärlig person men fråga efter den i receptionen på mottagningen men finns den inte där är den nog stulen. Du kan sätta upp lappar om den men jag är tveksam om du får tillbaka den i det skick den var. Hoppas du hittar den och att jag har fel! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *