Vår katt!

Hej! Först måste jag tacka för en mycket bra sida. Jag uppskattar verkligen det hur ni tar tid för att ge personliga svar till era besökare. Jag har länge gått och undrat hur det ligger till med familjens ena katt. Min familj bor på landet och har två katter och en hund. I början av maj, tror jag det var, eller slutet av april försvann vitrandiga flickekatten. Hon har förut varit borta någon enstaka gång högst 2 veckor men nu har hon varit borta i över en månad. Min familj tror att hon kommer tillbaka, men jag själv är lite osäker på om Lilli gör det… Hoppas ni skulle kunna se om hon över huvudtaget finns vid liv ( då i så fall varför hon inte kommit hem) eller har passerat över till andra sidan. Skulle vara så tacksam för svar!! Kramar

Hej! Det känns inte som om Lilli gått över men det ser ut som om hon fastnat hos en annan familj. Hon kommer säkert tillbaka men det kan dröja länge till. Håll utkik efter henne! Tack för dina fina ord! De värmer! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *