Var kommer jag återfödas ?

hejhej. Jag läste det där som Fredrik hade skrivit och du sa att dom på andra sidan inte är så pigga på att ge ut sådan information. Men jag undrar var jag kommer återfödas och om min familj fortfarande kommer vara en familj då ? och isåfall, vad kommer jag vara i den familjen då ? Mvh / Henrica

Hej Henrica! Detta är just en sådan fråga som andevärlden bestämmer sig för att vara helt tyst på och inte vill svara på ngt sätt. Jag får ingen som helt information mer än tystnad. Vad jag försått kan sådant inte helt bestämmas förrän man levt ett bra tag och gjort många olika val så andevärlden ser "varåt det lutar". Detta ligger i det fördolda och verkar tydligen inte vara ngt som inte jag kan få svar på eller som du ska ha svar på.Tyvärr. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *