Var min farmor på besök?

Hej tänkte fråga om du kan känna om min farmor var här och sa hej då för ett par dagar sedan. Hon gick bort den 14/3. Jag stod ute på altanen och rökte när jag hörde konstiga knakningar i griden fasten det var alldeles stilla ute. Jag frågade om det var hon och önskade henne en säker resa. Då slutade det att låta i grinden. Vad tror du var hon här eller var det något annat. Tror du att hon har gått över och har det bra. Jätte stort tack för svar på tidigare frågor. Ni är bäst kram Mirjam

Hej ! Jag tycker du beskriver detta jättefint,dvs hur du uppfattade hennes närvaro och viljan att ta farväl personligen och att du "önskade henne en säker resa". Jag behöver ju egentligen inte svara på din fråga då du redan vet vem som besökte dig. Jag kan inte få kontakt med henne och av det jag fått sagt så behöver hon tid på sig att anpassa sig efter sin nya siutation. När de håller på anpassa sig brukar jag av respekt för dem låta dem vara ifred tills de frivillgt vill framträda och känner sig redo att lämna meddelande till anhöriga. Det kan dröja en tid innan man kan få kontakt eftersom det är så nyligen hon avlidit. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *