Var vårat gamla hus hemsökt?

Hej! Först vill jag bara tacka för att du svarade på min fråga ang min bortgångna pappa, det värmde riktigt. Nu har jag en fråga ang ett hus vi bodde i för ca 10år sedan när jag var liten(idag är jag 18)det var på landet. Ett stort gammalt hus. Vi flyttade där ifrån när min pappa dog. Men iallafall, jag tycktes alltid se en massa konstiga saker i det huset, och det var en tavla vi hade på övervåningen som skrämde mig rejält. Vad jag såg på tavlan var flera ansikten, ett väldigt speciellt konstverk. Jag vågade knappast gå förbi denna eftersom den skrämde mig så mycket. När vi hade flyttat ifrån huset till en annan bostad så såg jag att tavlan inte längre bestod av flera ansikten, bara en mamma som håller sitt barn i famnen. Men jag är helt säker på att den i vårat gamla hus hade fler ansikten! vi har inte längre kvar tavlan för den gjorde mig illa till mods. Sen tillbaka till det gamla huset, var det hemsökt? det fanns en stor ladugård utanför som jag kunde se ifrån fönstret, där uppe i ett gammalt fönster utan glas såg jag alltid en vit skepnad. Vad var detta? enda sedan vi flyttade ifrån huset, och jag haft marddrömmar så har jag varit tillbaka vid den gamla ladugården och huset, inte i varje dröm men många. Betyder detta något? jag skulle verkligen vilja ha en förklaring till allt detta, eftersom det har följt med mig under alla dessa år och jag kan inte sluta tänka på det. Vore tacksam för svar! Varma hälsningar Sabina

Hej Sabina! Det huset ni bodde i bar på många minnen både bra och mindre bra. Tavlan med kvinnan och barnet var en sk mötesplats för de andar som finns i huset. De ville synas och denna tavla gav dem den möjligheten, känns som en portal mellan vårt liv och andra sidan. I ladan vandrar en kvinna omkring, hon väntar på mannen som hon älskade. De skulle träffas där men han dök aldrig upp och senare fick hon veta att han gift sig med en annan. Hon var en "vanlig2 piga och han en adelsman. Hon hängde sig antingen i ladan eller i närheten och hon har inte kommit vidare. Hon väntar fortfarande och tittar ut genom fönstret för att se när han kommer till deras möte. Hoppas du känner dig nöjd med svaret och nu är det kanske lättare att förstå din oro. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *