Våran katt.

Hej EeWee! För ett litet tag sedan, kanske för ungerfär 2 veckor sedan, på kvällen och hon sitter i soffan med mig, så ser jag att hon tittar ut i den mörka hallen, och såg ut att titta på någon. I och med alla energier, andar, guider m.m om verka cirkulera mycket av till och från i vårat hem ( senaste inlägget du bevarade hette "Vem var skuggan?" och var skriven den 1/12). Vem var det hon i så fall såg? Sambon var inte i hallen då utan låg i sovrummet och sov, likaså våran son i sitt rum. Nåt annat jag kom på att tänka på. För ett bra tag sedan, innan man fick reda på om denna Sofia ur tidigare inlägg också ( hon med den gråa katten), så kände jag en kväll när jag hade gått och lagt mig och skulle ova och kände hur en katt hoppade upp i min säng, och jag trodde då att det var våran katt, men det var ju inte hon. Var det Sofias katt man kände och som la sig/satte sig eller stod i min säng vid fotändan? Nåt annat jag också också har funderat på den senaste tiden är också händelsen med det konstiga starka ljusklotet som svishade förbi ute vid lyktstolparna ( också ett tidigare inlägg ), kan det ha varit ett naturväsen, en liten älva som hade bråttom? Det var ju nästan liten grann som i tecknade tingeling…Sånt som omger dem…Men denna som jag såg rörde sig något långsammare och det påminnde som när man ser en metroit som korsar genom atmosfären. Jag skulle också vilja veta varför min sambo gillar andra världskriget så mycket…Har han kanske levt som soldat då? Levde vi kanske då ihop också även på den tiden, som gifta? För vi känns så rätta för varandra och har planer att så småningom när man har råd, så ska vi gifta oss nämligen… Om han levde också samtidigt som mig då ur det tidigare livet, kan det då i så fall varför jag har en sådan stor avsmak för just nazister, hitler och andra världskriget för övrigt? Mest nyfiken. Allting du kan få fram är intressant! Mvh/ Linda

Hej Linda! Ja det var Sofias katt som du kände av och är katten där så betyder det att anden är hos dig också. De två hör liksom ihop,eller kommer tillsammans. Men jag kan inte känna av hennes energier lika tydligt. Det kan i och för sig bero på att hon nu varit på andra sidan och vänt och är "renare" i sina energier. Antingen kan det vara dessa som din katt uppfattar.Antagligen är det så. Men hemma hos dig finns även energier av naturväsen. Jag kan uppfatta ATT det är energier av naturväsen kategori älvor/små alver, av den mindre sorten även om jag inte kan se dem. Så din upplevelse med ljuskloten(du berättade om tidigare) kan ha med dem att göra.Men det är inget jag kan säja säkert. Vad gäller din sambos intresse för andra värdskriget så uppfattar jag inget som har med tidigare liv att göra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.