Varelse i vatten

Hej Eewee, Jag har alltid gått och fuderat på en sak som hände mig när jag var barn. Jag och mamma hade åkt till bekanta i Stockholm och blev upplockade vid tåget av dem i deras bil. På väg genos stockholm, någonstans på en bro, såg jag ett djur -en varelse i vattnet nedanför. Jag var då ett mycket tystlåtet och blygt barn som alldrig gjorde eller sa någonting. När jag sett detta däremot skrek jag rakt ut att vi måste stanna!! Omedelbart, för att det simmar ett jättedjur under bron… Jag minns att jag kände att jag måste få stop på bilen för att få titta på detta ordentligt… Jag blev dock tystad ganska omedelbart av en mor som förmodligen tyckte jag var lagom pinsam. Själv har jag aldrig glömt vad jag såg, kommer ännu ihåg hur det såg ut och hur det rörde sig. Dess storlek och skinnets former och färg. Att det jag såg inte passade in i vår värd är inget som gör att jag tvekar på dess äkthet. Däremot undrar jag ibland om jag såg in i en parralellvärld eller om jag såg en varelse som normalt inte är synlig rent fysiskt. Kan du Eewee berätta vad detta kan ha varit? Kan du få en bild av det jag såg? Har du tidigare hört någon som sett något liknande? Vänliga hälsningar/ Lina & Glad Påsk

Hej Lina! Det var svårt att få en länk till den upplevelsen du beskriver och det kan ha att göra med att du fick en inblick i en parallell svär en annan dimension där mytologiska väsen rör sig i,och den luckan är inte öppen här och nu. Jag får däremot sagt att du i den åldern var öppen och kunde se parallella världar. Det du såg var en slags vattendrake med glimmrande fjäll som kunde ändra färg efter väder och vind som kammoflage. Det var nog inte meningen att du skulle se denne. Vad jag förstår fanns det en slags "spricka" i atmosfären just där och då, som gjorde att vissa som passerade just den dagen just där kunde uppleva synnerliga fenomen även om andras upplevelser inte var som dina. Jag får sagt att ett annat barn som åkte förbi där den dagen såg en enhörning stå och beta brevid vägkanten….du kan ju förseställa dig vad dennes föräldrar sa… Såna här fenomen kan inträffa men är ovanliga. Men vi får inte glömma att vi lever sida vid sida med flera parallella svärer,dimensioner och världar och ibland kan dessa gå in i varandra eller av olika anledningar synas för den ena eller andra dimensionen. Oftast är det inte meningen att man ska få en inblick i dessa världar utan det sker genom misstag eller störningar i atmosvären som orsakar sk sprickor eller hål. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *