VARFÖR ÄR DET SÅ NU??

Hej där igen!! Vill först o främst säga GOD FORTSÄTTNING 😉 Så nu till min fråga…. jag har skrivit till er flera gånger förut om olika övernaturliga saker som hänt mig…men nu är det så att jag INTE upplevt något på hur lääänge som helst…hur kommer det sig att allting bara slutade…. Jag vet att jag är mottaglig…men allt verkar bara ha slutat..varför?? V.hälsn Jimmy!! 😉

Hejsan! Varför det har slutat är för att du via dina frågor har tagit tag i "problemen" som du kände. Men bara via att du gjorde detta, så förstod andarna som besökt dig att du var mottaglig och har tagit emot att du inte är ensam! Det var nämligen budskapet till just dig i detta specifika fall. Tycker själv det är mycket fint, och hoppas att även du så känner! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.