Varför är jag SÅ länkad till denna guide,väsen eller?

Hej EeWee! Jag undrar SÅ varför jag målar samma typ av person om och om igen,"han" har ett märkligt utseende,dvs.mörkgrått smalt ansikte,ljusa sneda och mandelformade ögon som bokstavligen "stirrar"och iaktar mig(som jag ser i mitt inre och målar!)Jag får inget obehag utan brukar ibland "möta"honom i mitt inre på en märklig enslig plats med kala berg och mörkblå himmel och där finner jag tröst och "råd" från honom.Kan du känna vad hans anknytning till mig är och i vilket syfte?(Han har även besökt mig i drömmar.) MVH/Jenny

Hej Jenny! Denna fråga är besvarad om du kikar i frågespaten. Kan tillägga att den plats du beskriver med de kala bergen och mörkblå himel brukar andra kalla "svarta bergen" eller "Den femte himlen Mathey". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *