varför får jag inte sova?

Hej jag undrar om det är någon som flyttat in i mitt sovrum? Det senaste halvåret har jag inte fått sova en hel natt i min säng vaknar ungefär samma tid och det går inte att lägga mig igen utan får sova på soffan,jag blir oxå tröttare och tröttare för varje månad undrar om du kan hjälpa mig? inga-lena

Hej Inga-Lena! Ja jag kan uppfatta att du har närvaro av energier som kan vara energi av en eller flera andar. Problemet här och nu är att inget vill framträda. Min spontana fundering är att du bör fundera kring vad som hände just under den perioden då du kände att denna närvaro började. Har du införskaffat något till ditt hem?gjort några förändringar i hemmet,möblerat om,ärvt eller köpt något. Jag bara ger dig lite tankegångar att fundera kring eftersom denna energi inte vill visa sig eller ge några svar. Eller hände ngt i ditt liv just vid denna tidpunkt. Du kan fundera över detta för dig själv och se om du kommer fram till något. Det du själv kan göra är att för en tid sova med tex en bibel vid nattuksbordet (eller en annan bok som är helig för dig) och även be Ljusänglar skydda dig under natten när du ska sova. Att du med din tanke skapar en ogenomtränglig bubbla som inget kommer igenom när du sover. Det är vanligt att vi reagerar med extrem trötthet när vi har energier av andar omkring oss,speciellt om de försöker få våran uppmärksamhet och vi inte förstår det. Du får gärna återkomma om detta framöver. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *