Varför fick jag ingen hjälp vid förlossningen?

Hej! Jag har läst i böcker av bla Sylvia Browne att man kan be andarna om hjälp med saker och ting så gör de sitt bästa för att hjälpa till! Jag läste att man specefikt kunde be om hjälp om man var gravid att få en "lindrigare" förlossning! Vid tillfället så var jag gravid och jag tyckte detta lät jättebra. Så jag började att be, min guide och mina släktingar på andra sidan. Jag bad många gånger under graviditeten och var så tydlig med som möjligt vad jag ville ha hjälp med. Jag tom bad min sambo att be för mig! Graviditeten närmade sig sitt slut och jag gick tom över tiden så jag blev igångsatt, och på igångsättningen började en 13 timmars lång och svår förlossning. Min förlossning blev allt annat än vad jag bad om. Efteråt kände jag mig otroligt besviken. De 2 första nätterna grät jag dels av minnena från förlossningen och dels av besvikelse! Varför fick jag ingen hjälp???? Varför??? Jag födde en underbar dotter som blivit min ögonsten, jag undrar om hon ärvt mina mediala gåvor?? Jag är rädd att hon gjort det! Tacksam för svar!! / Madelene

Hej Madde! Jotack den hjälpen skulle jag också velat haft vid mina två förlossningar som båda pågick i evigheters plågor och slutade i akut kejsarsnitt. Jag vet inte vad det är du har läst i hennes böcker men att andevärlden skulle hjälpa till genom att ta bort ren fysisk smärta som är vid förlossning är inget jag känner till. Det är inte riktigt så andevärlden arbetar. Inte den andevärlden jag känner till. Däremot kan de hjälpa så man STÅR UT och landar med fötterna på jorden och huvudet upp. Men mot själva smärtan skulle jag nog vända mig till vetenskapen och läkemedel istället för till andevärlden…för att vara på den säkra sidan… Jag vill inte verka hård men jag tror din besvikelse grundar sig i att du lade för stor vikt vid andevärldens möjlighet till sk "hjälp" och därför blev din besvikelse så stor efteråt. Men OM ditt tillstånd hade varit livshotande och det inte var din tid att gå bort så är jag övertygad om att de hade ingripit och en siutation som läkarvetenskapen kallar mirakel hade uppstått. Din bön blev hörd men, de ansåg att du klarade dig själv! Du hade styrkan att klara detta själv. Tänk istället tvärtom! De ansåg att du är en sådan stark person att du klarade denna prövning av smärta själv och ut kom en frisk dotter!Ett lyckligt slut. Ja jag kan se att din dotter har fått mediala gåvor. Men hon kommer inte se dessa som en belastning utan som en stor gåva och möta detta med förnuft och kunskap som hon bär med sig från tidigare liv. Hon kommer som det ser ut nu ägna sig åt olika former av healing. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *