Varför händer det ibland?

Hej EeWee! Har en ny fråga till din som jag har börjat tänka på under hela morgonen. Undrar mest om det kan ha med min guide att göra i sammanhanget. Ibland förut så kunde man vakna mitt på natten innan sambon skulle hitta på nåt dumt. Alltid före själva dumheten. Såg min guide vad det var han tänkte göra för dumheter flera gånger, eller var det nån annan som väckte mig? Något av dumheterna har med våran fågel att göra. Men nu har man tack och lov inte blivit väckt sådär nu på ett bra tag. Mvh/ Linda

Hej Linda! Jag får inget drekt svar på den frågan men jag vet att guider ibland kan "varna" eller få en uppmärksam genom att man plötsligt får en "magkänsla",en ide(som man aldrig tänkt på förut)en tanke på något som inte vill släppa taget osv. De som finns runt mig kan tex mitt i natten väcka mig genom en dunk i huvudet och sedan kan jag få en ide "kolla spisen".Om jag ignorerar den tanken blir det omöjligt att kunna slappna av förän jag verkligen kollat spisen. Nu i frågasätter jag inte detta, för varje gång (de få gånger det hänt)har en platta stått på eller inte varit helt avstängd. Så visst kan de/guider göra en uppmärksam utan att visa sig eller,"prata" eller synas. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.