Varför händer detta mig?

Saker flyttar sig hos mig, Tv.n slungas rätt in i väggen. Det finns fortfarande märken efter detta. Blommkrukor åker ner från fönstret. Ljusstakar åker ner från tv:n, dom stannar en stund i luften sedan åker dom rätt ner i golvet. Min särbo gick bort 28/9 2007 , Efter detta har det hänt saker som tex. I mitt badrum flyttas grejor ner på golvet tex. mina hårborstar, mitt hårspray, och min flytande tvål. Jag vet med mig själv att det inte är jag som orsakar detta. Det som oroar mig lite är att mitt barnbarn som är sex år börjar se lite kostiga saker, tex. ett dörrhantag som rör sig, ändå är vi själva i lägenheten. Jag bor i en tvåa på 54 kvadrat. Jag kan berätta mer. Jag behöver hjälp.

Hej Pia! Min spontana och direkta uppfattning är att det absolut bästa för dig vore om du fick ett medium att komma hem till dig! och på plats kunna lugna ner denne ande och få honom till andra sidan. Hur mycket jag än vill hjälpa dig och skulle kunna ge dig en massa råd och tips så känner jag att i ditt fall är detta inget du ska ta tag i själv. Du behöver ett medium som hemma hos dig,på plats kan få en kommunication med denne ande så han kan bli hörd och sedan hjälpa honom till andra sidan. Jag känner också att detta inte är något du bör vänta förlänge med, då risken finns att du blir utömd på energi och fenomenen ökar,då denne ande vill ha både uppmärksamhet och hjälp! Jag sänder en länksida med medium som finns i olika delar av landet.Kontakta någon av dem!!! www.humandelight.se/page3.php www.oppnaspiritualister.se/(gå in under menyn "våra medium") Hör gärna av dig och berätta hur det går,vad du nu än väljer att göra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.