Varför har du inte en sida där du kan ta betalt för din förmåga?

Hej! Har skickat frågor flera gånger utan svar,då blir jag ledsen för svaren skulle betyda mycket för mig.Så min fråga är nu- Varför har du inte en sida där du kan ta betalt för din förmåga? Jag skulle gärna betala för att få svar!!! Du har ju gåvan! Ha en underbar dag! Glada hälsningar Ann

Hej Ann! Eftersom man har möjlighet att gratis ställa frågor via spökwebben så är trycket enormt. Det finns tusentals frågor och varje vecka inkommer ett hundratal nya. Tyvärr har jag varken tid eller möjlighet att hinna besvara alla frågor. Jag arbetar medilat i den mån jag kan eftersom detta inte är min "heltidsysselsättning". Jag skulle aldrig orka varken mentalt,psykiskt eller fysiskt att arbeta som medium mer än det jag redan gör. Den delen jag gör på spökwebben är bara ett uns av det jag gör som medium i övrigt. Min tid är fullspäckad,telefonen ringer dagligen,jag är nermejlad av mejl. Jag kan tyvärr inte göra mer än det jag redan gör utan att själv ta fullständigt slut energimässigt. Jag kan tyvärr inte göra alla nöjda eller var alla till lags. Det finns många duktiga medium i sverige och mitt råd till dig är att i stället för att känna dig ledsen och besviken över att just du inte får svar istället vända dig till ett medium som kan ge dig den hjälp som just du behöver. Utöver det jag gör på spökwebben är jag totalt fullbokad!Jag har inte mer tid.Tyvärr. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *