Varför har jag inga vänner?

Jag har alltid funderat på varför jag inte har några vänner. Varför folk som jag lär känna drar sig ifrån mig. Är jag inte tillräckligt intressant eller för fattig? För att jag är för osocial eller vad beror det på? Hade några vänner innan men den ena(barndomskompis) flyttade till USA,sen Australien och nu så bor i i Stockholm med man och barn och har förmodligen inga planer på att flytta ner igen till Skåne. En annan vän till mig flyttade från en annan skånsk stad upp till Karlskrona där hon nu är gift med 3 barn medan en annan kompis till mig tappade intresset helt,jag tror att vi växte ifrån varandra. Hon bor dock kvar i Skåne. Jag vet inte vad jag gör för fel. Kommer jag att få några vänner överhuvudtaget eller kommer jag vara vänlös i resten av mitt liv? Kommer jag få jobb efter mammaledigheten? Kommer de på min senaste praktik ge mig G eller hur blir det? Flytt? När blir den av? Ber om ursäkt att det blev så långt men jag hoppas du kan svara när du har tid och ork. Kramar Lollo

Hej Lollo! För det första- tänk positivt då det ger ett annat intryck av dig! Du är negativ och då blir det mörkt omkring dig. Ni har vuxit ifrån varandra, skapat nya liv.. inget ovanligt. Du hittar nya vänner men se dig själv i ett ljus då det sprids omkring dig!Ser du ut som ett ösregn blir det tyvärr en negativ bild av dig som gör att folk inte dras till dig! Tänk och se dig själv positivt så ska du se att allt löser sig!!! Var glad! Le mot dem du möter även om du inte känner dem! Sprid ljus och värme omkring dig!!! Du får jobb men jag kan inte se inom vad. Det ser ut som om du får g. Inget att be om ursäkt för! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *